Porrastettu vaaterekki metalliputkesta
Porrastettu vaaterekki metalliputkesta
Porrastettu vaaterekki metalliputkesta
Porrastettu vaaterekki metalliputkesta

Porrastettu vaaterekki metalliputkesta

Uusi tehdastyylinen porrastettu vaaterekki kahdessa tasossa on valmistettu galvanoidusta metalliputkesta.

Metalliputkesta ja erilaisista metalliputkien liittimistä rakennettuja telineitä, rekkejä tai pöytiä tuovat helppoja ja näyttäviä ratkaisuja kotiin, varastoon ja myymälään. Ainoastaan mielikuvitus rajoittaa tuotteiden käyttötarkoitusta. Metalliputkesta ja liittimistä rakennetut kalusteet ovat helposti kasattavissa mutta myös tarpeen tulleen nopeasti purettavissa. Metalliputkesta rakennetut vaatetelineet soveltuvat tästä syystä esim. messukalusteiksi. Sinkityt liittimet ja putket soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. 

Metalliputki on läpimitaltaan 33,7 mm ja seinän paksuus 3,2mm. Metalliputki kiinnitetään putkiliittimiin kestävällä kuusiokoloruuvilla joten kuusiokoloavain on ainut työkalu mitä tarvitaan. 

Seinäratkaisuja, rekkejä ja esittelypöytiä suunnitellaan ja tehdään myös asiakkaan toivoman mallin mukaan. 

Myymme myös putkiliittimiä ilman putkea. Putket ja putkiliittimet voidaan myös käyttää mm. suojakaiteiden rakentamiseen.

Tehdastyylinen vaaterekki sopii yhtä hyvin modernisuutta hengittävään tilaan kuin rouheampaan tai retrohenkiseen ympäristöön.

Vaaterekki toimitetaan asiakkaan toivomalla pituudella. Vaatetelineen saa myös varustettuna Blicklen laadukkailla keskiöreikäkiinnitteisillä kalustekääntöpyörillä. Nämä termoplastiset kumipyörät polypropeenikeskiöllä liukuvat pehmeästi ja kaksi neljästä pyörästä on varustettu "stop-fix" lukituksella.

Porrastettu vaateteline pyörillä, hinta 285,00 € (alv. 0%)

Vaatetelineeseen saa myös tarvittaessa helposti kiinnitettyä ylä- ja alahyllyn (lisävaruste).

Vaaterekki valmistetaan 150-200 cm leveänä ja syvyys on 60-70cm. Korkeus 140-160 cm.

Kyselyt ja tilaukset: Hyllymix Oy, Matti Haapala, puhelin 0400 865 946, sähköposti: matti.haapala@hyllymix.fi tai Eetu Leppänen, puhelin 040 5679122.

Väri / kokoHinta
teräs
-
215.00 €
Hinnat sisältävät 0 % alv.