Hyllyjen suunnittelu onnistuu niin etätyöskentelynä, kuin vierailukäynteinä.
Hyllyjen suunnittelu onnistuu niin etätyöskentelynä, kuin vierailukäynteinä.

SUUNNITTELU

Varastohyllyjen suunnittelu kuuluu jokapäiväiseen työhömme. Suunnittelemme sekä pieniä, että suuria varastokokonaisuuksia. Piirrämme havainne- ja mitoituskuvat lähes kaikkiin myytäviin varastohyllyihimme. Käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmat, joiden avulla varaston hyllyjen suunnittelu onnistuu kädenkäänteessä. Saamme piirrettyä hyllyt suoraan asiakkaan pohjapiirustusten päälle, jotka ovat PDF, JPG tai DWG muodossa. Millintarkat 2D- kuvat mahdollistavat tarkan mitoituksen. 3D- kuvat havainnollistavat asiakkaalle hyllyjen ulkonäköä ja toimivuutta.


Paras aika ottaa yhteyttä on, kun uuden varaston rakentamista aletaan suunnittelemaan. Kuormalavahyllyjen vaatima tila saattaa yllättää ja layoutia olisikin hyvä miettiä ennen varaston seinien ja ovien suunnittelua. Useat hyllyt kiinnitetään lattiaan 100 mm pitkillä kiila-ankkureilla, joten lattialämmityksen aiheuttamat mahdolliset rajoitukset täytyy ottaa huomioon. Lisäksi kattovalaisimien, paloluukkujen, lämmityspuhaltimien, liikuntasaumojen ja sprinklerien sijaintia on hyvä miettiä.


Otamme suunnittelussa huomioon asiakkaan tarpeet varastokapasiteetin ja varaston käytön suhteen. Kuormalava- ja ulokehyllyjen mitoittamiseen vaikuttaa paljon varastoitavan tavaran massa. Pyrimme suunnittelemaan asiakkaalle ennen kaikkea turvallisen, mutta myös toimivan hyllykokonaisuuden.


Suunniteltavia hyllymalleja ovat uudet kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, pientavarahyllyt, kerroshyllyt ja puutavarahyllyt. Saamme lisättyä mukaan tärkeitä käyttöä ja turvallisuutta lisääviä osia kuten törmäyssuojat, lavarajoittimet, takasuojaverkot, hyllytasot, verkkotasot, vetotasot, lava-alustat.


Myös vanhojen varastojen muuttaminen kustannustehokkaampaan suuntaan onnistuu lähtien huolellisesta suunnittelusta ja edeten mahdollisen kokonaisratkaisun löytymiseen mihin kuuluu vanhojen hyllyjen hyvitys ja uusien asennus.


Loading...