HYLLYMIX OY

Historia

Hyllymix Oy:n perustaja Matti Haapala, syntyi vuonna 1959 yrittäjäperheeseen, joka antoi kuopuksen varttua kyläkaupan lattialla. Hän päätyi myöhemmin myös päivittäistavarakaupan vetäjäksi. Siinä sivussa tuli hankittua ensimmäinen erä käytettyjä myymäläkalusteita. Kauppiaana hankitut tiedot myymäläympäristöstä ovat sittemmin osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi tämän päivän toiminnassa. Hyllymixin toiminta ja kehitys kiinnostaa koko perhettä. Seuraava sukupolvi on jo haastamassa itsensä ja avaamassa oven yritysmaailmaan.

 

Yritys

Hyllymix Oy, on Kokkolassa, toimiva perheyritys, joka myy varasto- ja myymäläkalusteita eri alojen yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille.
Yrityksen toiminta tällä alalla on alkanut vuonna 1997, käytettyjen myymäläkalusteiden välityksellä ja asennuksilla. Vuosien varrella kehitys on vienyt meitä kohti yhä laajenevaa asiakaskuntaa ja tuotevalikoimaa. Myymäläkalusteiden uusiokäyttö on vieläkin tärkeä osa toimintaamme.
Tarjoamme ja räätälöimme asiakkaille kalustekokonaisuuksia, esimerkiksi omilla väritoivomuksilla. Asiakas on meille tärkeä inspiraation lähde.
Tänään tarjoamme käytettyjen tuotteiden lisäksi myös uusia myymälä- ja varastokalustetuotteita.

 

Palvelut ja yhteistyö

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja laadukkaan palvelutason ylläpitäminen ohjaa jokapäiväistä toimintaamme. Raikkaan ja pienen työyhteisön sisältä löytyy suurta kiinnostusta kehittää suunnittelutaitoja, sekä etsiä uusia tuote- ja palveluratkaisuja.
Haluamme aidosti toteuttaa asiakkaiden suunnitelmat.
Tarjoamme palvelujamme ihmisinä ihmisille. Jokainen työntekijä, omilla tärkeillä taidoilla, luo hyvän pohjan kontakteille. Keskustelemme mielellämme asiakkaiden kanssa ja toivomme että asiakkaat rohkeasti uskaltavat lähestyä meitä myös puhelimitse.
Arvostamme toiminnassamme luotettavia ja laatutuotteita valmistavia ja tarjoavia yhteistyökumppaneita.
Tavaratoimittajien toiminnan läpinäkyvyys ja arvomaailma tuo aina lisäarvoa yhteistyöhön.

 

Kohteet

Toimitamme metallisia myymäläkalusteita koko Suomeen, kaiken kokoisiin myymäläympäristöihin. Perusrunkomateriaalit täydennetään asiakkaan toivomilla lisävarusteilla.
Varastokalusteiden osalta löytyy tuotteita sekä raskaaseen teollisuuteen, että pienimpään yksityisyritykseen.
Kuluttaja-asiakkaille löytyy tuotteita varastoon, autotalliin ja kodin sisutukseen.

Loading...